牙仙女小助手
No reviews yet

牙仙女小助手

Unavailable

Description

你有没有想过为什么所有的公寓,甚至所有公主的宫殿都这么干净?
这是因为他们大多数都有这个小帮手,总是给他们一个手清洗!
由于牙仙存在,还有一个仙女助手谁来,每当一个婴儿公主打电话给她帮助。
如果房间是凌乱的,或厨房,冰箱,餐具,甚至浴室,厕所或猫厕所盒是脏的,你总是打电话给杂乱的童话,谁知道它需要做的,以帮助公主开始房间清洁游戏,并完成所有的房子房间和任何其他杂务,需要在宫殿周围做。

你准备好提供一些仙女的帮助吗?
好的第一件事是第一,如果牙齿需要清洁,或仙女需要一些新的衣服,你必须照顾这种事情第一!玩一个公主游戏的孩子们在哪里打扮的女孩或帮助她的动物在一个像我们有趣的猫护理游戏,只有在之后,你可以开始所有其他女孩清洗迷你游戏!

特征:
- 简单,直观的伟大的所有年龄的孩子。
- 非常敏感,适用于所有分辨率的手机和平板电脑。
- 类似于其他的牙齿和公主装扮游戏。
- 乐趣洗盘,卫生间清洁和烹饪仙女水平玩。
- 动画,效果,多彩的人物和质量的声音和音乐享受!

一个有趣的童话游戏的小家伙,只是准备玩,并与朋友和家人分享!

What's new

View history
Bug fixes!

Detailed info

  • File Size : 65.94MB
  • Current Version : 1.9.2
  • Update Time :
  • OS: 3.2及更高版本
  • Developer: Bull Studios
Total Ratings:

No reviews yet

This game currently has no reviews.

You can be the first to review this game, share your thoughts.

    Post

    No posts

    Tags

    More

    Bull Studios

    More

    Similar

    More
    Open in App
    • One game featured globally each day and an active community with discussions.

    • Includes official packages, no joint operations, in order to support official Android games.

    • Promotes authentic ratings and reviews where the charts are based on real player feedback.

    TapTap
    Discover Superb Games