孩子们喜欢的农场动物 - 免费游戏
No reviews yet

孩子们喜欢的农场动物 - 免费游戏

Unavailable

Description

此游戏是由特别是儿童。本申请是由两种不同的集:

第一场比赛:
在这个游戏中你的孩子带动一个保龄球。我们的目标是拾取保龄球无需接触轨道的边缘。这既是一个游戏的技巧和速度。可播放的一个或两个球员。在每个级别上通过你的孩子赢得了农场动物的图片。

第二场比赛:

在这个游戏中你的孩子玩,在命运之轮。我们的目标是旋转的车轮,使最大点。可播放的一个或两个球员。在每个级别上通过你的孩子赢得了农场动物的图片。

产品特点:
- 游戏适合儿童。
- 宇宙适用于农场动物为主题的儿童。
- 三个难度级别。
- 适合孩子简单的界面。
- 提供2种不同的游戏。
- 一台设备上的2个可能的球员。
- 被释放的农场动物40的图像。

Detailed info

Total Ratings:

No reviews yet

This game currently has no reviews.

You can be the first to review this game, share your thoughts.

    Post

    No posts

    Similar

    More
    Open in App
    • One game featured globally each day and an active community with discussions.

    • Includes official packages, no joint operations, in order to support official Android games.

    • Promotes authentic ratings and reviews where the charts are based on real player feedback.

    TapTap
    Discover Superb Games