两个建筑工(测试版)
9.2

两个建筑工(测试版)

Play game demo See more

Play the latest unreleased betas and provide your suggestions.

Developer notes:

大家好,我是睡神,我又来祸害大家了!

这个游戏是去年5月做出来的一个版本,目前存在一些手机上无法运行的情况,非常抱歉,因为这个游戏的全新版本还在制作中,所以目前这个版本的问题暂时还没计划改。另外大家熟熟我的人都知道,睡神家只有两个人,连个专业美术人员都没有,打个广告,跪求美术与Unity 3D程序。QQ群:611217770

  • English

Description

苹果子类别推荐,锤子应用商店首页推荐。
国产独立游戏《两个建筑工》Two Builders

呼哈!呼哈!呼哈!呼哈!呼哈!呼哈!呼哈!
超魔性的一对好基友建筑工让你根本停不下来!

这是我的第九款原创独立小游戏,也是最魔性欢快的一款,画面清新简洁,伴随着魔性呼哈声音以及背景颜色随游戏节奏变快而不断变化,闪瞎你的双眼,极为带感。o(# ̄▽ ̄)==O)) ̄▽ ̄")o

【游戏玩法】

黑白两个建筑工头上会随机掉下黑色和白色的棍子,点击屏幕交换两个建筑工的位置,使黑色对黑色白色对白色,那他们就会接住与自己颜色一样的棍子用来建成高楼。一旦有与自己颜色不一样的棍子掉头上就会被插死。

实在太魔性了不说了我要去玩了~~

睡神飞工作室

What's new

View history
这是今年5月份的一个版本,目前存在一些手机上无法运行的情况,非常抱歉。全新版的还在制作制作中,敬请期待。另外大家熟熟我的人都知道,睡神家只有两个人,连个专业美术人员都没有,打个广告,跪求美术与Unity 3D程序。QQ群:611217770

Detailed info

  • File Size : 16.01MB
  • Current Version : 1.0
  • Update Time :
  • OS: 2.3及更高版本
  • Developer: 睡神飞工作室
  • Official Website: View detail
Total Ratings:

9.2

Android:9.2 iOS:9.4

This game currently has no reviews.

You can be the first to review this game, share your thoughts.

    Post

    No posts

    Sleeeeepfly Studios

    More

    Similar

    More
    Open in App
    • One game featured globally each day and an active community with discussions.

    • Includes official packages, no joint operations, in order to support official Android games.

    • Promotes authentic ratings and reviews where the charts are based on real player feedback.

    TapTap
    Discover Superb Games